Zbog štete na Supernovoj do daljnjega nema Seljačke tržnice

Prvi put u četiri godine koliko već postoji projekt Seljačke tržnice ispred Supernove, Zadrani neće moći kupiti izvorne domaće proizvode zadarskog zaleđa.

– Dragi naši, obavještavamo vas da tržnica neće raditi u subotu 16. rujna zbog vremenskih nepogoda koje su nas pogodile, navode na svojoj Facebook stranici iz organizacije tržnice.

Poznato je da je gradska tržnica već godinama smještena u City Galleriji, no o ugošćavanju ili preseljenju Seljačke tržnice u njihove prostorije još nema nikakvih naznaka. Hoće li se, eventualno, Seljačka tržnica preseliti na neku lokaciju u blizini sadašnje, pošto za to postoje mogućnosti, nije poznato.

Za informaciju o budućnosti projekta Seljačke tržnice obratili smo se Jagodi Matak, koja nam je kazala kako ni sami još ne znaju ishod.

Drugi tjedan Udruga će sazvati skupštinu svih članova na kojoj ćemo donijeti odluku kako ćemo i što dalje, govori nam Matak ipak apelirajući kako da ništa ne pišemo o cijeloj problematici, dodajući kako će se nakon skupštine obratiti medijima.

Ako se informacije kojima raspolaže Antena Zadar pokažu točnima, o čemu smo jučer pisali, Seljačke tržnice, barem ispred Supernove, neće biti još neko vrijeme.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...