Golijada u Udinama; Perica načeo Juve, Mandžo dobio crveni, ali gosti i bez njega razmontirali Udinese

Sraz u Seriji A o kojemu će se još dugo pričati započeo je danas u 18 sati u Udinama gdje su snage odmjerili domaćin Udinese i div iz Torina Juventus. To je ujedno bio i sraz dva hrvatska golgetera, Zadranina Stipe Perice i hrvatskog prvotimca Marija Mandžukića. Nažalost, za nijednoga ovo nije bila noć iz snova.

Buffon je pao prvi i to već u 8. minuti susreta kada Perica iz briljantne solo akcije donosi rani gol za Udinese. To je bio prvi njegov ovosezonski gol, 10. u dresu tima iz Udina.

Nažalost, sreća Perice nije dugo potrajala budući da njegov timski kolega Samir zabija autogol u 14. minuti, dok Sami Khedira iz Juventusa donosi gostima vodstvo u 20, minuti.

Do kraja prvog poluvremena u roku samo nekoliko sekundi Mario Mandžukić dobiva dva žuta kartona i automatsko isključenje sa susreta. Naime, Mario se zakačio s Alijem Adnanom iz Udinesea, a potom i sa sucem. Prema svoj logici stvari sada će propustiti sraz sa SPAL-om, a potencijalno i s Milanom.

Na početku drugog poluvremena, kao i u prvom, Udinese zabija gol i to preko Danila u 47. minuti. Perica dobiva žuti u 51. da bi Daniele Rugani za Juve zabio u 52. minuti, a pridružio mu se ponovno Khedira u 59. minuti. U tom je trenutku bilo 2:4 za goste.

Konačni rezultat postavljen je u posljednjim minutama utakmice nakon što je s terena izašao Perica u 82. minuti. Khedira zabija za hattrick u 87. minuti , a Pjanić postavlja konačan rezultat 2:6 u korist ‘Stare dame’ u 90. minuti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...