Predator i Overeem 2. prosinca, pobjednik ide u ruke Miočića

Conor McGregor je bez ikakve sumnje najveća MMA zvijezda današnjice, a svjestan činjenice da će jednog dana ostati bez njega, Dana White prisiljen je promocijom izgraditi ime koje će u budućnosti puniti UFC-ov proračun.

Kako stvari stoje, iz različitih razloga, vodeća MMA organizacija već je izgleda ostala bez ‘PPV magneta’ poput Ronde Rousey i Brocka Lesnara, a ni situacija oko Jona Jonesa ne izgleda najbolje.

Gostujući na TSN MMA Showu, predsjednik UFC-a otkrio je kojeg to borca vidi kao njihovog nasljednika, odnosno kao iduću superzvijezdu ovog sporta. Iako je nedavno izbacio ime Codyja Garbrandta, ovoga se puta White odlučio za ono Francisa Ngannoua.

“Sviđa mi se Francis Ngannou. Mislim da bi on mogao biti iduća velika stvar, doslovno i figurativno.”

Dok borci poput McGregora svoj ubrzani uspon mogu zahvaliti i stvarima poput ‘trash talka’, kod Ngannoua bi probleme mogla stvarati jezična barijera, unatoč činjenici da je njegov engleski iz dana u dan sve bolji i bolji.

“Slušajte, kada ste toliko opaki, onda jezik nema ništa s time. Sve ovisi o tome kako… pogledajte samo Andersona Silvu”, objasnio je White zašto u tome ne vidi problem pa se na sugestiju novinara složio i da je Georges St-Pierre dobar primjer.

“Lista je dugačka. Sve ovisi o vašim izvedbama. O govoru razmišljamo jer je Conor toliko dobar. On je sjajan borac i urnebesan je svaki put kad otvori usta. Razumijete? Takvi su rijetkost”, zaključio je predsjednik UFC-a.

Iza 31-godišnjeg ‘Predatora’ je sada već 11 MMA nastupa tijekom kojih je ubilježio 10 pobjeda i to sve od reda prekidom. Njegova iduća borba održat će se 2. prosinca na UFC-u 218, a protivnik će mu biti Alistair Overeem. Uspješniji iz ovog dvoboja najvjerojatnije će biti idući izazivač za teškašku titulu koja se trenutno nalazi u rukama Stipe Miočića, piše FightSite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...