Beatbox radionica, predavanje o Kini i besplatne knjige u Cinazu

Događanja od 16. – 22. listopada 2017. u Cinazu su, kako nam je najavljeno i kako prenosimo, beatbox radionica, predavanje o životu u Kini te standardni i popularni Bookcrossing kutak. Više čitajte u nastavku.BEATBOX RADIONICA , ČETVRTAK 19.10.

Davno popularna Policijska akademija mnogima je ostala u sjećanju po šaljivom beatboxeru iz čijih usta su izlazili zvukovi laveža, sirena, megafona ali i poluautomatske puške. Kako bi ovladali tom vještinom i usmjerili je u glazbene svrhe, organiziramo „Beatbox radionicu“ u dragom nam Zadru.

Radionicu vodi Filip Rušin koji već 10 godina živi beatbox izričaj. Član je a cappella grupe A.k.a. Crescendo te benda No Ordinary u kojima uz vokalni obol, glazbenim nastupima daje posebitost beatboxom.

Jedinstvena prilika se pruža zainteresiranima s obzirom da Filip namjerava s polaznicima nastaviti raditi tijekom cijele godine, stvoriti beatbox zajednicu te organizirati zajedničke nastupe, natjecanja i druženja.

Prijaviti se možete do srijede, 18.10. u 15 sati putem sljedećeg linka. Prednost pri odabiru imaju mladi od 15 do 30 godina.

Radionica se održava u četvrtak, 19.10. od 18 sati u prostorijama udruge CINAZ na adresi Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača.OBILJEŽAVANJE “TIME TO MOVE” KAMPANJE !!!U sklopu obilježavanja europske kampanje „Time to Move“, Udruga CINAZ organizira predavanje o životu i studiranju u Kini u petak, 20.10.2017. u Pomorskoj školi Zadar. Svoje dvogodišnje iskustvo studiranja i života u Kini predstavit će Iva Sedlić iz Europskog Doma Slavonski Brod, Eurodeskova mulitplikatorica.

Iva Sedlić je studirala smjer ekonomije na velikom sveučilištu Dalian Maritime University u sjevernoistočnom kineskom gradu Dalian. U sklopu svog predavanja predstavit će nam način studiranja i studentski život u Kini kao i kinesku kulturu, te objasniti proces apliciranja za stipendiju kineske vlade za studiranje na Dalian sveučilištu.

Podršku organizaciji aktivnosti je pružila Pomorska škola Zadar i knjižničarka.
Predavanje će se održati u u petak, 20.10.2017 u 12.15h u galeriji Pomorske škole Zadar.BOOKCROSSING KUTAKBookCrossing je svjetski literalni pokret odgovoran za aktivaciju više od milijun i pol čitatelja i donatora knjiga u više od stotinu zemalja. Načelo BookCrossinga je kako knjige moraju biti slobodne, a ne zarobljene na policama. Obilježavanje BookCrossing kutka nastavljamo i u novoj programskoj godini stoga i dalje, na policama BookCrossing kutka smještenog u prostorijama udruge CINAZ, moći ćete svakog radnog dana besplatno uzeti nepročitane knjige ili ostaviti pročitane, prijaviti njihovu dostupnost na bookcrossing.com, te pratiti njihov put od klupe do police, od grada do grada, od zemlje do zemlje, od čitatelja do čitateljice…

Po knjige navratite od ponedjeljka do srijede u prijepodnevnim satima (8-16 h), a četvrtak i petak u poslijepodnevnim (13-21 h) , te svakako provjerite i bookcrossing kućicu iza Gradske knjižnice Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...