Besplatna kazališna škola Dragon teatra za mlade i odrasle

U srijedu 25.10.2017. u 20:30 sati započinje s radom Kazališna škola Dragon teatra za Mlade i Odrasle u Zadru. Nastava i probe će se održavati u dvorani Mjesnog odbora Jazine II u Molatskoj ulici. Škola je za sve polaznike Besplatna. Slobodno je još nekoliko mjesta.

Kazališna škola za Mlade i Odrasle u Zadru već šestu godinu okuplja glumice i glumce oko rada na predstavama “Posljednja Nova godina”, “Bakhe”, “Poe-Nikad više”, “Kraljevo”,”U ime Shakespearea”. U zabavnoj fuziji novih polaznika i dugogodišnjih članova ansambla Dragon teatra nastaju autentične i nezaboravne predstave. Biranjem rada na opusu klasičnih dramskih autora želimo svojim polaznicima i krajnjim konzumentima publici, pružiti svoj doživljaj vrhunskih, često i zapostavljenih dramskih pisaca.

Pod stručnim vodstvom profesionalne kazališne redateljice i pedagoginje,te profesorice hrvatskog jezika i književnosti Maje Šimić, polaznici se upoznaju sa standardnim i suvremenim glumačkim tehnikama, procesom nastajanja predstave, osnovama scenskog govora i pokreta, te javne prezentacije. Cilj  dramske edukacije mladih i odraslih  je otvaranje novih stvaralačkih i izvedbenih mogućnosti kroz umjetnički prostor u kojem se polaznici mogu slobodno izražavati.

Polaznici imaju priliku zaigrati i u repertoarnim predstavama Dragon teatra za djecu i odrasle.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...