Članstvo zadarskog HSP AS-a podnijelo ostavke, traže ujedinjenje desnice!

Elektronička poruka koja nas je uhvatila nespremne došla je kasno u noći s nedjelje na ponedjeljak, a njen je naslov glasio: “Ostavke HSP AS Zadarske županije u nadi ujedinjenja desnice!”

U spomenutom e-mailu piše kako su predsjedniku stranke Mati Lukiću predane neopozive ostavke zbog nezadovoljstva radom nacionalne razine stranke. Iako je članstvo zadovoljno kako se HSP AS prezentirao na lokalnoj razini, ovo su nazvali “moralnim činom”.

Podsjećamo, HSP AS koji je sada praktički raspušten nedavno se već doživio raskol iz kojega je nastao MODES Rudolfa Dvorskog.

Priopćenje sada bivših pravaša pročitajte u nastavku.



Ostavke HSP AS zadarske županije u nadi ujedinjenja desnice !

Nakon jučerašnjega predsjedništva na nacionalnom nivou sazvano je prošireno gradsko predsjedništvo. Predsjednik i zamjenik glavnog tajnika Mate Lukić objasnio je viziju i plan stranke za budućnost. Očito je da se desnica neće ujediniti kroz nas a nekima je to i cilj, bio je zaključak gradskoga predsjedništva. Zadovoljni lokalnim ali nezadovoljni općenito rezultatima, vodstvom i radom na nacionalnome nivou svih 15 članova predsjedništva, 2 zamjenika i 23 predsjednika temeljnih ogranaka podnijeli su neopozive ostavke predsjedniku Mati Lukiću. Nakon toga traži se hitan sastanak županijskoga vijeća na kojem Lukić podnosi neopozivu ostavku na sve funkcije, kao i onu na nacionalnome nivou predočavajući vijeću razloge ostavke sebe i svojih najbližih suradnika. Kreće domino efekt u kojem županijsko vijeće dijeli mišljenje gradskoga i kompletno svi podnose ostavke, uključujući i predsjednike organizacija po županiji. U konačnici neopozivu ostavku podnosi i Dalibor Barešić, predsjednik županijskoga vijeća. Ovim moralnim činom želimo pokazati vrhu stranke da ide u krivom smjeru kao i da funkcije i pozicije ne znače ništa u usporedbi s okupljanjem desnice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...