Dino Merlin dolazi u Zadar!

Turneji “Hotel Nacional” Dine Merlina do sada je prisustvovalo preko 600 000 posjetitelja diljem svijeta, a po prvi put u karijeri ovog umjetnika destinacija je sunčani Zadar i to u veljači 2018. godine, u prekrasnoj areni nazvanoj po velikanu košarke Krešimiru Ćosiću.

Ovaj povijesni susret Dine Merlina sa publikom u Zadru, gradu koji je britanski Guardian proglasio “hrvatskom prijestolnicom cool-a“, zakazan je za subotu, 10.2.2018.

Sudeći po dosadašnjem uspjehu turneje i prijemu kod publike na svim meridijanima, posjetitelje u Zadru očekuje izniman glazbeno-scenski događaj obilježen vrhunskom audio-vizualnom produkcijom kao i prepoznatljivi performans i neprikosnovena energija čuvenog Dine Merlina.

Publika u Hrvatskoj je Dinu Merlina u okviru aktualne turneje imala priliku vidjeti u rasprodanim dvoranama u Osijeku (Gradski vrt), Varaždinu (Arena Varaždin), Splitu (Spaladium Arena), Areni Zagreb, a kao “biber po pilavu” ili “višnja na torti” posljednji u nizu fantastičnih koncerata ovog umjetnika u Hrvatskoj održan je proteklog ljeta u jednoj od najprestižnijih i najljepših koncertnih pozornica na Mediteranu – pulskoj Areni, koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Povodom nastupajućeg koncerta u Zadru Dino je izjavio: “Izuzetna mi je čast predstaviti se u zdanju koje je dobilo ime po jednom od heroja iz moje mladosti – velikom Krešimiru Ćosiću. Jedva čekam da izađem pred sve te divne ljude koje ću po prvi put sresti u Zadru. Ne sumnjam da će ova noć 10.2. ostati u lijepom sjećanju za sve nas.”

Ulaznice za koncert u Zadru, koji je zakazan za subotu 10.2.2018. u 20:30, kreću u prodaju u srijedu, 1.11.2017. u sistemu Ticketshop (www.ticketshop.hr), a sve dodatne informacije o ovom koncertu kao i o narednim koncertima turneje “Hotel Nacional” mogu se pronaći na web stranici  www.dinomerlin.com

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...