ZA PRSTE POLIZATI

Domaći čoko lješnjak namaz za velike i male

Screenshot

Kod pripreme domaće nutelle, lješnjake je najprije potrebno tostirati kako biste postigli jače arome. Tostiranjem oni postaju bogatiji okusom, a kada se spoje s čokoladom daju daleko bolje rezultate.

Nakon tostiranja, lješnjake dobro usitnite i dodajte im ulje kako biste dobili finu pastu. Koristiti možete kokosovo, suncokretovo ili maslinovo ulje ili pak dodati otopljeni maslac. Po želji možete dodati i šećer u prahu, no želite li da vaš namaz bude nešto zdraviji, jednostavno preskočite ovaj korak, piše Gastro.hr.

Detaljne upute za pripremu domaćeg čoko-lješnjak namaza pogledajte u videu…

Ostavi komentar koristeći Facebook



Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar