dio će se iskoristiti za sanaciju štete od poplave

Donacija Općoj bolnici Zadar u vrijednosti 40 tisuća kuna

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U Maloj vijećnici Grada Zadra, upriličeno je uručenje donacije trgovačkog lanca Tommy d.o.o. Općoj bolnici Zadar. Vrijednost donacije je 40.000,00 kuna, a simboličan ček uručio je direktor korporativnih komunikacija Tommyja, Dario Mamić.

Gradonačelnik, Branko Dukić zahvalio je na doniranim sredstvima, istaknuvši kako ga raduje što je ova tvrtka, osim poslovnog interesa, pokazala i svoju društveno-odgovornu stranu.

Gospodin Mamić nadovezao se da im je osim ulaganja u nove projekte u gospodarstvu i trgovini, koji donose nova radna mjesta, isto tako vrlo važno i društveno-odgovorno poslovanje kao što je i ovo danas:

– U svim sredinama gdje radimo, želimo biti partner lokalnoj zajednici. Želimo pokazati društvenu i socijalnu odgovornost i pomoći širu društvenu zajednicu da bi život stanovništva bio kvalitetniji utoliko koliko mi možemo u tome pomoći, rekao je Mamić dodajući da na ovoj donaciji neće stati i da su otvoreni za daljnje projekte i suradnje bez obzira radi li se o instituciji, pojedincu ili sportskim društvima.

Ravnatelj bolnice Željko Čulina kazao je da će se donirani novci iskoristiti dijelom za sanaciju šteta prouzročenih poplavom te nastavio:

– Jedan dio ćemo iskoristiti za unaprjeđenje rada na odjelu pedijatrije, a 15 tisuća kuna ćemo staviti u fond za nabavku aparata za zračenje pacijenata kako naši pacijenti ne bi trebali na zračenje odlaziti u Zagreb, Split ili Rijeku.

U ime Lige za borbu protiv raka na donaciji je također zahvalio tajnik,Vladislav Tomčuk.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar