Donacija Općoj bolnici Zadar u vrijednosti 40 tisuća kuna

U Maloj vijećnici Grada Zadra, upriličeno je uručenje donacije trgovačkog lanca Tommy d.o.o. Općoj bolnici Zadar. Vrijednost donacije je 40.000,00 kuna, a simboličan ček uručio je direktor korporativnih komunikacija Tommyja, Dario Mamić.

Gradonačelnik, Branko Dukić zahvalio je na doniranim sredstvima, istaknuvši kako ga raduje što je ova tvrtka, osim poslovnog interesa, pokazala i svoju društveno-odgovornu stranu.

Gospodin Mamić nadovezao se da im je osim ulaganja u nove projekte u gospodarstvu i trgovini, koji donose nova radna mjesta, isto tako vrlo važno i društveno-odgovorno poslovanje kao što je i ovo danas:

– U svim sredinama gdje radimo, želimo biti partner lokalnoj zajednici. Želimo pokazati društvenu i socijalnu odgovornost i pomoći širu društvenu zajednicu da bi život stanovništva bio kvalitetniji utoliko koliko mi možemo u tome pomoći, rekao je Mamić dodajući da na ovoj donaciji neće stati i da su otvoreni za daljnje projekte i suradnje bez obzira radi li se o instituciji, pojedincu ili sportskim društvima.

Ravnatelj bolnice Željko Čulina kazao je da će se donirani novci iskoristiti dijelom za sanaciju šteta prouzročenih poplavom te nastavio:

– Jedan dio ćemo iskoristiti za unaprjeđenje rada na odjelu pedijatrije, a 15 tisuća kuna ćemo staviti u fond za nabavku aparata za zračenje pacijenata kako naši pacijenti ne bi trebali na zračenje odlaziti u Zagreb, Split ili Rijeku.

U ime Lige za borbu protiv raka na donaciji je također zahvalio tajnik,Vladislav Tomčuk.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...