PJESMA JE VEĆ OSVOJILA SLOVENIJU, SLAVONIJU I MEĐIMURJE

Duško Lokin na Viru snimio spot za pjesmu “Volim žene”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Kada se udruže Dalmatinci na privremenom radu u Zagrebu i glazbena legenda s pet milijuna prodanih nosača zvuka uz 25 zlatnih ploča, rezultat je pjesma prepuna palmi, mora, valova, šljunka, pijeska, ljubavi i zafrkancije, a sve to snimio je kao glazbeni spot na otoku Viru Duško Lokin sa zagrebačkim „Jadranskim maestralima“. Pjesma „Volim žene“ već je radijski hit u Sloveniji, Slavoniji i Međimurju; vrti se i na zadarskom „Novom radiju“, a uskoro će nakon montaže zaživjeti i kao spot.

„Volim žene je vesela, atraktivna i duhovita pjesma“, kaže nam 74-godišnji neuništivi zadarski pjevač koji je tražeći lokaciju za snimanje spota odabrao otok Vir.

„Vir je pun interesantnih pozicija za snimanje koje odgovaraju mediteranskom štihu pjesme. Snimali smo na Kaštelini, Villi Lanterni i na plaži Jadro. Na Viru pored toga imamo podršku i dobru logistiku, a u ovo doba godine može se raditi u miru“, dodaje Lokin koji će nakon povratka u Zagreb s drugim legendarnim zadarskim pjevačem, Mladenom Grdovićem, te grupom „Romantic“ na turneju u Kanadu.

Ostavi komentar koristeći Facebook