Evo na koji način i koje poruke ćemo moći brisati na WhatsAppu

WhatsApp je predstavio dugo očekivanu značajku kojom možemo obrisati već poslane poruke, ali čini se kako vrlo sporo stiže do korisnika. Jednom kada se to i dogodi, postoji preduvjet da bi ona zbilja i radila, prenosi Tportal.

Aplikacija uvodi značajku koja omogućava brisanje poslanih poruka za sve koji sudjeluju u razgovoru, što znači kako bi u potpunosti nestale iz brbljanja.

No, ritam uvođenja nove značajke – kao i određene ograde – znače kako još uvijek trebate pažljivo razmisliti hoćete li poslati poruku zbog koje biste mogli kasnije požaliti.

Značajka Delete for Everyone vrlo sporo pristiže na pametne telefone diljem svijeta. Stoga se ne zabrinjavajte ako imate najnovije izdanje WhatsAppa, a nje još uvijek nema.

Na stranici s najčešćim pitanjima i odgovorima na WhatsAppovom web odredištu navedeno je kako i vi i osoba s kojom brbljate morate koristiti najnovije izdanje aplikacije kako bi značajka Delete for Everyone funkcionirala.

No, to se odnosi samo na poruke koje nisu starije od sedam minuta. Dakle, poruku poslanu prije, recimo, osam minuta nećete moći obrisati.

U WhatsAppu također ističu kako je moguće da će osoba s kojom brbljate vidjeti vašu poruku prije no što ju uspijete povući, a da vi nećete znati kako pokušaj povlačenja poruke nije bio uspješan.

Unatoč ovim ograničenjima značajka Delete for Everyone mogla bi biti korisna i izvući nas iz potencijalno neugodnih situacija, piše Independent.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...