Filip Dizdar zbog pjesme je trebao lijes: “Ugurali smo ga u premali auto, bili smo atrakcija na cesti”

Iz nekog razloga su imali lijes kod kuće, a meni je baš trebao, prisjeća se Filip Dizdar dogodovštine sa snimanja glazbenog videa.

Dizdar ga je cijeli dan tražio po Zagrebu i okolici, da bi ga konačno pronašao u Dugom selu. Rentao ga je na jedan dan i ‘zapalio’ na set, pišu 24sata.

– To je nešto što neću nikada zaboraviti. Još smo lijes morali ugurati u premali auto, pa smo bili atrakcija za sve koji su nas vidjeli na cesti – prisjeća se uz smijeh.

Filip je član žirija najzabavnijeg on line talent showa JoomBoos Videotar. Ako i vi želite postati zvijezda snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte ga na YouTube i stavite ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood.

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja.

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 23. listopada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...