Grad Nin nije siguran ima li interesa za POS stanove pa provodi anketu da ispita javno mnijenje

Kako bi ispitao zainteresiranost građana za kupnju stana po Programu društveno poticajne stanogradnje – POS, Grad Nin poziva sve građane koji nemaju rješeno stambeno pitanje, a ukoliko su zainteresirani, da dođu u Grad Nin po anketni upitnik o stambenim potrebama i kupnji stana u višestambenoj zgradi koji se može preuzeti u pisarnici Grada Nina ili u prilogu ove obavjesti.

Važno je ispunjen i obvezno potpisan upitnik dostaviti na adresu Grada Nina, Višeslavov trg 1, 23 232 Nin, odnosno skeniran poslati mailom na ivona.stulic@gmail.com ili pesa.komunalno@grad-nin.hr.

Upitnici se zaprimaju najkasnije do 03. studenog 2017. godine. Ukoliko građani iskažu interes, Grad Nin u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama- APN, planira provesti Program POS-a.

Formular možete preuzeti na službenim mrežnim stranicama Grada Nina.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...