Košarkaši Zadra upisali su prvu ovosezonsku pobjedu! Dobili smo MZT!

Košarkaši Zadra upisali su prvu ovosezonsku pobjedu. U 3. kolu ABA lige Zadrani su u Skoplju svladali domaći MZT rezultatom 85-80.

Zadar je do pobjede došao serijom 7-0, nakon što su domaćini vodili 80-78. Najprije je tricu zabio Špralja, a potom su poentirali Knowles i Božić za zasluženo slavlje Zadrana. Knowles je bio najefikasniji kod Zadra s 25 ubačaja, Brzoja je dodao 17, Božić 16, a Ivanov 12 koševa.

Luka Božić je s valorizacijom 32 postao MVP 3. kola ABA lige. Za 40 minuta potrošio je samo osam lopti za 16 ubačenih poena, dodao  je 9 skokova i 4 asistencije, a uz to iznudio 8 prekršaja.

Preston Knowles, jučer je odigrao najbolju utakmicu u dresu Zadra. Amerikanac je ubacio 25 poena, uhvatio 5 skokova i ukrao 8 puta loptu, što mu je bilo dovoljno za valorizaciju 29 i drugo mjesto iza Božića.
Mladi je Bjelovarčanin u svom tek trećem nastupu u regionalnoj ABA ligi u dresu Zadra, s valorizacijom 32 postao MVP 3. kola. Luka je svih 40 minuta proveo na parketu, potrošio je samo osam lopti za 16 ubačenih poena, dohvatio 9 skokova, četiri puta asistirao, iznudio osam prekršaja uz samo jednu izgubljenu loptu. Jesmo li spomenuli da je realizirao i svih šest slobodnih bacanja.
Amerikanac Preston Knowles odigrao je najbolju utakmicu u dresu Zadra. Ubacio je 25 koševa, uhvatio 5 skokova i 8 puta ukrao loptu, što mu je bilo dovoljno za valorizaciju 29 i drugo mjesto u poretku za MVP-a kola, odmah iza Božića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...