Kovačić poslao emotivnu poruku: “Luka, kapetane i prijatelju, povedi nas…”

Nogometna reprezentacija večeras od 20:45 sati u Rijeci igra pretposljednju kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju protiv Finske.

Hrvatska je zbog brojnih ozljeda ostala bez bitnih igrača za ove dvije kvalifikacijske utakmice, nema  Barišića, Ćorluke, Jedvaja, Kalinića, Pjace i Kovačića, a prema posljednjim vijestima branič Liverpoola Dejan Lovren, iako danas neće nastupiti zbog problema s leđima, trebao bi ipak putovati u Ukrajinu na posljednju utakmicu kvalifikacija.

Nakon što je jučer poruku podrške svojim suigračima poslao napadač Juventusa Marko Pjaca danas je to napravio i veznjak Real Madrida Mateo Kovačić, piše Index.

“Žao mi je što ću danas zbog ozljede propustiti ovo okupljanje, lakše je igrati nego gledati utakmice. Znam da ćemo biti pravi kada je najvažnije jer hrvatsku reprezentaciju uvijek krase kvaliteta, ambicija i odlučnost u teškim trenucima. Navijači mogu biti sigurni da će igrači ostaviti srce na terenu, nema većeg motiva od predstavljanja Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Luka, kapetane i prijatelju, povedi nas do Rusije”, rekao je Kovačić za HNS.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...