Krenula “Akcija Agrokor”; Policija jutros upala u Kulmerove dvore

Rano jutros oko 5:50 sati krenula je Akcija Agrokor, javlja reporter N1 televizije Hrvoje Krešić koji se nalazi pred Kulmerovim dvorima. Državno odvjetništvo već mjesecima provodi izvide, a jutros nešto prije 6 sati – policija je stigla u Kulemrove dvore, rezidenciju Todorićevih.

U Ravnateljstvu policije Hini su potvrdili da će prve informacije dati uskoro. Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović ranije je potvrdio da “sve poslove vezane uz Agrokor” koordinira Državno odvjetništvo, a pritom nije odgovorio na novinarski upit zna li policija gdje je Ivica Todorić.

Policija je stigla i u Policija je u kuću Ivice Crnjca na Šestinskom vrhu, bivšeg formalno glavnog financijaša Agrokora. Crnjac je dugogodišnji prijatelj Ivice Todorića, godinama je bio u vodstvu koncerna glavni finacijaš. Pred kućom se nalazi naša reporterka Vanja Kranic koja javlja kako je ovom akcijom obuhvaćeno mnogo ljudi.

Odvjetnici Ivice Todorića, za očekivati je, pojavit će se u Kulmerovim dvorima, naročito ako krene izuzimanje dokumenata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...