Lino višebojac u OŠ Sveti Filip i Jakov; S djecom se družio zadarski rukometaš Ivan Ninčević

U 12. sezoni putovanja po osnovnim školama red je došao i na OŠ Sveti Filip i Jakov. Lino višebojac, projekt koji je osmislio kapetan Vatrenih, brončani sa Svjetskog prvenstva 1998. Zvonimir Boban, do sada je obišao 266 škola, Sveti Filip i Jakov bila 267. Lino višebojac nije samo sport, on je natjecanje i navijanje, ples i pjesma, izrada transparenata, crtanje medvjedića Line, pisanje sastavaka za natječaj na temu “svijet po tvom”…

U prekrasnoj novoj školi iz koje puca pogled na more, s djecom se družio veliki rukometaš, Zadranin Ivan Ninčević, vlasnik bronce s Olimpijskih igara u Londonu 2012, srebra i bronce sa svjetskih prvenstava i bronce s Prvenstva Europe. Osim što je malim višebojcima asistirao na rukometu, ogledao se s Anđelom Pedišić (5. a) i Antom Colićem (7. b) u pucanju sedmeraca. I po scenariju Lino priče, zasluženo izgubio.

Pobjednici uzbudljivog natjecanja su petašica Luna Baričić i šestaš Josip Galešić, najbolji sastavak napisala je osmašica Sara Baričić, nagrada za najbučnije navijače pripala je učenicima 2. razreda, Cukrići, odnosno 18 učenika 1-4. razreda iz PŠ Sveti Petar.Nagrada za najbolju masku pripala je učenici Bruni Dukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...