Luka će uskoro nadmašiti velikog Zizoua po broju odigranih utakmica u dresu kraljevskog kluba!

Bude li Luka Modrić u srijedu na terenu protiv ‘svog’ Tottenhama, bit će mu to 227. utakmica u dresu jednog od najvećih klubova svijeta, Real Madrida. I dok i sama ta brojka u dresu ‘kraljevskog kluba’ zvuči čudesno, ona postaje još veća ako se zna da je jedan od najvećih veznjaka ikad i sadašnji Lukin trener, Zinedine Zidane, odigrao upravo 227 utakmica u dresu Reala, javljaju 24sata.

I zato Španjolci i posvećuju toliko pažnje utakmici u Londonu i uspoređuju učitelja (Zidanea) s učenikom (Modrićem). Po broju utakmica Modrić će, sada je to sasvim izvjesno, nadmašiti velikog Francuza. Osvojio je Modrić i više trofeja s Realom pa tako ima tri Lige prvaka, jedno španjolsko prvenstvo, španjolski kup, dva španjolska i tri europska superkupa i dva klupska SP-a. Ukratko, osvojio je sve što je mogao.

Zidane je s Realom osvojio jedan naslov u Ligi prvaka, jedno prvenstvo, dva španjolska superkupa, jedan interkontinentalni kup i jedan europski superkup. No učitelj ima puno više osobnih nagrada poput Zlatne lopte, ali isto tako i njegove brojke izgledaju dojmljivije. U 227 utakmica za Real zabio je 49 golova te imao 56 asistencija. Luka je pak u 226 utakmica zabio 11 golova te ima 33 asistencije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...