Modrić u Realu igra manje nego prije: To definitivno nije slučajnost!

Španjolski dnevnik As naglašava da je Luka Modrić propustio već mnogo utakmica ove sezone, iako je fizički spreman, no Zinedine Zidane ga želi dozirati kako se ne bi ozlijedio uoči ključnih utakmica…

Luka Modrić napunio je 32 godine, ali i dalje je jedan od najvažnijih igrača u momčadi Reala. Svjestan je toga i Zinedine Zidane, no zna također da ga više ne može korisititi u svakoj utakmici, ako želi sačuvati hrvatskog reprezentativca od ozljeda. Španjolski dnevnik As naglašava kako je Modrić već propustio tri utakmice Primere ove sezone od osam odigranih, uključujući i posljednju protiv Getafea, jer ga francuski trener ne želi koristiti dvaput u istom tjednu, barem ne u ovoj fazi sezone, piše tportal.hr.

Cilj Zidanea je imati na raspolaganju Modrića zdravog i odmornog tijekom proljetnog dijela nogometne godine, kada je na rasporedu većina ključnih utakmica.

‘Prošle sezone kada nije odmaran Luka je bio na rezervi u završnom dijelu sezone, a pretrpio je tri ozljede zbog kojih je propustio devet utakmica Primere,’ smatra As da je glavno objašnjenje doziranja Luke, kao i razlog kupovine Danija Ceballosa kojeg u Madridu vide kao nasljednika našeg veznjaka i čovjeka kojem treba povremeno davati prilike započinjati susrete od prve minute.

Osim Ceballosa, Real ima i Matea Kovačića kao moguću zamjenu za Luku pa Zidane definitivno ima mogućnost čuvati svog omiljenog veznjaka, bez značajnih posljedica na ishod utakmica sa slabijim protivnicima…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...