Na prvom nastupu je bio preplašen, Srna ohrabrivao Luku: “Mali, dobar si ti”

U svlačionici nam se činilo kako izgleda malo preplašeno. Imao je takav nekakav izraz lica, a onda bi vas razuvjerio čim se bi se pojavio na travnjaku, piše Goal.hr.

“Luki sam prije debija kao stariji i iskusniji igrač savjetovao da ne očekuje previše od sebe. Da proba što više pomoći, pokušao sam ga ohrabriti”, prisjetio se Dario Šimić prve Modrićeve utakmice za reprezentaciju.

Debitirao je Luka u “kockicama” 1. ožujka 2006. godine na St. Jakob Parku u Baselu. Odigrao je 84 minute u prijateljskoj utakmici i pobjedi protiv Argentine 3:2. U petak će protiv Finske stoti put igrati za Hrvatsku. Zaigrao je u 49 gradova u dosadašnjih 99 nastupa.

“Ajde, mali, dobar si ti”, rekao je Darijo Srna mladom Luki Modriću na prvom treningu reprezentacije. Ispričao nam je to Jerko Leko, koji je u to vrijeme bio dio “kockastih”.

Modrićeva stotka: Pa više se pričalo o njemu nego o Messiju

“Svi smo ga ohrabrivali. U svlačionici nam se činilo kako izgleda malo preplašeno. Imao je takav nekakav izraz lica, a onda bi vas razuvjerio čim se bi se pojavio na travnjaku. Imao je taj gard i svi su stali uz njega. Od Nike Kovača, preko Darija Srne, koji je već tad pokazivao kako će u budućnosti biti lider. Stao je Srna odmah iza Luke”, ispričao je Jerko Leko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...