Najpoželjniji trend sezone: Nova kolekcija torbica iz zadarske ChicIB radionice priča sasvim neobičnu životnu priču

Ovih je dana Ivana Bičanić predstavila novu kolekciju torbica, inspiriranu gradovima, putovanjima i životnom pričom koja ju je pratila kroz njezin rad.

– Priča o putovanju, te sam životni put inspirirali su me u izradi nove kolekcije. Često sam putovala i upoznavala brojne zanimljive, drugačije…ljude koji su ostavili traga u mome životu, upravo oni i sva ta mjesta koja sam posjetila, bili su glavna vodilja nove kolekcije, otkriva Ivana.

Ispred objektiva zadarskog fotografa Marina Gospića u ulozi modela ovoga se puta našla majka troje predivne djece i uspješna poslovna žena, vlasnica agencije za propagandu i promociju, te ugostiteljskog obrta, Josipa Lončar.

Nova ChicIB bags kampanja donosi potpuno drugačiju životnu priču. Priču o mladoj, pomalo buntovnoj djevojci koja kreće na putovanje, ali ni sama ne zna gdje…želi posjetiti nove zemlje, nove kulture, kreće odvažno i sigurno, a opet ne zna gdje će je život odvesti. Ide korak naprijed, korak nazad. Posjećuje Englesku…koju obožava…put je vodi dalje u Francusku, pa Italiju…ali i dalje ne pronalazi sebe…Španjolska je lijepa, topla zemlja, ali srce je vuče nazad na mjesto od kuda je krenula na svoj put, na mjesto koje zove domom. Vraća se kući kao potpuno drugačija žena, ona je ispunjena, uspješna poslovna žena, majka, kraljica. Ona je snažna i moćna, sigurna u sebe…njezin životni put ide i dalje…

– Ovo je zaista jedna posebna i osobna priča. Željela sam dočarati cijeli jedan životni put žena, koje uza sve obaveze koje ih svakodnevno prate, uvijek pronalaze način da zadrže snagu i svoju unutarnju ljepotu, a koja je danas najvažnija, govori nam Ivana.

Za frizuru modela pobrinuo se Petar Grdović iz Pero Color bara, dok je za make up zaslužna Dragana Pantić, Gaga make up.

Fotografije: Marin Gospić

Make up: Dragana Pantić, Gaga make up

Frizure: Petar Grdović, Pero Color bar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...