Nema dvojbe: Stipe Miočić ima “natežu ruku” UFC-a!

Posljednja anketa FightSitea je u samo tri dana sakupila gotovo 2000 glasova.

Prema raspodjeli glasova jasno je da smo pogodili s izborom boraca s obzirom da je tek 3 posto glasača izabralo odgovor “Netko drugi…”. No, naravno, valja ponovno naglasiti da se radilo o subjektivnom izboru i da je Octagon prepun boraca s “dinamitom u njihovim šakama”.

Za sada u anketi prilično uvjerljivo vodi UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić. Za njega je glasalo gotovo 900 ljudi, odnosno čak 48 posto ukupnih glasača. S obzirom na to da je “Vatrogasac” do svojih posljednjih pet pobjeda stigao nokautima, a u tom “odabranom” društvu onih koji su se našli na krivoj strani njegove šake su bili i Maldonado, Hunt, Arlovski, Werdum, Overeem i Dos Santos, ne čudi da je Stipe izbor broj 1.

Na drugom mjestu se trenutačno nalazi legendarni nokauter Mark Hunt sa 22 posto glasova. Niti to ne čudi s obzirom da je “Super Samoanac” od osam dosadašnjih UFC pobjeda, čak sedam ubilježio nokautima (i to šakama naravno). Među njegovim “žrtvama” su i Tuchscherer, Kongo, Struve, Nelson, Silva, Mir i Lewis. Posebno impresivno zvuči nokaut protiv Royja Nelsona, čovjeka kojeg je gotovo nemoguće nokautirati…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...