Od srijede stiže promjena vremena, pljuskovi i južina

Novi će tjedan na početku biti promjenljiv, a u njegovom nastavku će biti sasvim drugačije vrijeme. Danas će na Jadranu biti djelomice ili pretežno sunčano. U kopnenim krajevima uz povremeno umjerenu naoblaku ponegdje može pasti i malo kiše, a poneki pljusak moguć je i na sjevernom Jadranu. Najviša dnevna temperatura zraka od 13 do 18, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije između 19 i 22 °C, javlja N1.

Promjenljivo oblačno, mjestimice s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima, osobito na sjevernom Jadranu gdje je moguća i grmljavina zadržat će se i u utorak. Ujutro u unutrašnjosti ponegdje kratkotrajna magla. Vjetar slab, u gorju do umjeren jugozapadni, a na Jadranu slabo i umjereno jugo. Najniža temperatura od 4 do 9, na Jadranu između 12 i 17, a najviša dnevna od 14 do 19, na Jadranu između 18 i 23 °C.

Od srijede se će biti toplije.  Na kopnu očekuje oblačno i umjereno oblačno vrijeme sa slabim jugozapadnim vjetrom. Temperature će se kretati od 6 °C u jutarnjim satima do 20 °C u popodnevnim satima. Na Jadranu će biti sunčano, ali je moguća kratkotrajna naoblaka koja će donijeti kišu ili mjestimične pljuskove.  Temperature će se kretati od jutarnjih 13 °C do popodnevnih 20 °C.

Uglavnom suho i pretežno sunčano bit je u četvrtak, a u petak nas očekuje umjereno oblačno vrijeme na kopnu s temperaturama od 8 °C u jutarnjim do 20 °C u popodnevnim satima. Vjetar slab do umjeren jugozapadni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...