Oglas za kupnju drva koji je nasmijao Zadrane: “Prodaje se Republika Hrvatska, ima cirka 4500000 ovaca…”

U moru objavljenih oglasa u jednoj internetskoj grupi za kupnju i prodaju naišli smo na jedan sasvim neobičan. Naime, zima nam je pred vratima i svi se već pripremamo za sezonu grijanja, pa tako i ovaj Zadranin koji je u potrazi za drvima.

“Prodaje se Republika Hrvatska. Ima cirka 4500000 ovaca. Što janjadi što odraslih. Većina su bravetina iz 45.te. Kunu po komad otprilike. Požurite prije nego janjad pobigne u svit. Ima tu i nešto mora, plodne zemlje, planine, ravnice i pitke vode. Al nema drva za ložit u zadnje vrime. Znam jer tražin. Dakle ako zna neko nekog da ima 2m za prodat nek javi u inbox”, kaže Zadranin.

Dakle, sve je jasno, ako prodajete drva, posjetite grupu Buvljak online -Zadar i pomozite sugrađaninu da ne ostane kratkih rukava. Što se tiče prvog dijela oglasa koji se odnosi na prodaju Republike Hrvatske, zakasnili ste.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...