Ove godine Zadrane očekuje spektakularan doček Nove godine na Narodnom trgu uz…

I ove godine Zadar se može podičiti kako će na Narodnom trgu ali i svim ostalim otvorenim punktovima diljem Poluotoka prirediti velebne fešte za naše domaće, ali i goste – kako se vole dičiti elokventnošću iz ureda Turističke zajednice Grada.

Iako ste iz naslova pomislili da će, u najmanju ruku, na Narodnom trgu nastupiti Ed Sheeran, Katy Perry ili netko iz ranga dostojanstvenika, koji bi se rado pojavili u najboljoj europskoj destinaciji te malom i nevažnom puku i narodu priredili nekoliko sati zabave pod otvorenim nebom, gadno ste se prevarili. Da ne budemo prostiji, dakako.

Ni Edo, ni Kate pa ni itko drugi od kojekakvih zvučnih imena neće uveseljavati nas nevažne. Učinit će to nekoliko Bibinjaca pod vokalnom palicom vodstva Tome Bralića u vidu klape Intrade, a kad se ova, već postarija gospoda umore, veselje puku donijet će Marko Škugor.

Ovog potonjeg sigurno se sjećate po izvedbi Mižerije na Eurosongu kada je osvojio čak 13. mjesto u prvoj finalnoj večeri otišavši tako iz Švedske nevidjevši finale. O Braliću i klapi Intrade malo toga je nepoznanica, pa o njima nećemo dodatno napisati ni slova.

Što vi mislite, kakav je ovogodišnji program za doček Nove na Narodnom trgu?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...