"da sam ga tukao šakom, priča bi drugačije završila jer sam se bavio boksom"

Pešut: “Nije istina da sam tukao nećaka, dao sam mu samo dva šamara”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Mario Pešut, pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb i zdravstvo u gradu Zadru i član Gradskog obora zadarskog HDZ-a, proglašen je krivim i novčano kažnjen na prekršajnom sudu u Zadru zbog obiteljskog nasilja.

Incident se zbio 25. svibnja, a pročelnik je uhićen, doveden na Prekršajni sud i pušten. Teretilo ga se da se posvađao s majkom svojega nećaka te je šakama istukao nećaka po glavi i leđima, pišu 24sata.

– To nije istina. Udario sam mu dva šamara, a da sam ga tukao šakom, priča bi drugačije završila jer sam se bavio boksom. On se meni prije toga unio u lice i opsovao mi majku, pa sam ga zato ‘trisnuo’. Meni bi bilo najlakše platiti tih nekoliko stotina kuna, ali nisam kriv! Oni me godinama teroriziraju, rekao je za 24sata pročelnik Pešut i dodao da će na sudu dokazati da je on žrtva obiteljskog nasilja.

Nećak Karlo Pešut za Index.hr rekao je kako je tog dana stric Mario bio alkoholiziran i da mu je izvrijeđao majku te krenuo prema njoj prije nego što se umiješao.

–  Informaciju o nepravomoćnoj sudskoj presudi u postupku protiv pročelnika Marija Pešuta saznali smo iz medija. Gradska uprava poštovat će sve propisane zakonske odredbe neovisno o kome se radi, kazao je zadarski gradonačelnik Branko Dukić.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar