Plesna udruga Gesta od sada ima i programe za odrasle!

Plesna udruga Gesta poziva sve zainteresirane na svoja dva nova plesna programa ovaj put namijenjena odraslima.

– Kroz svoj dugogodišnji rad i iskustvo u radu s djecom često nam se postavljalo pitanje: “Imate li ples za odrasle? Kad ćete napraviti neku grupu za nas koji nismo profesionalni plesači već rekreativci?”. Stoga smo odlučili ples kao izvrsnu rekreaciju i naravno zabavu ponuditi kao dodatan program u  našoj plesnoj udruzi, pišu nam.

Prvi program je namijenjen svima, a zove se Dance workout. Drugi program je za studentice.

Dance workout je intenzivan cardio trening kroz ples. Ovaj program je namijenjen ženama i curama koji je osmišljen kroz lagane koreografije  različitih plesnih stilova kao što su reggaeton, salsa, bachata, dancehall. Tijekom vježbanja fokus je stavljen na cijelo tijelo uz streching koji dolazi na kraju sata. Ovakav način vježbanja odličan je za učvršćivanje tijela i zabavu.

Drugi program je program namijenjen studenticama koje imaju plesno predznanje (ne nužno). Rad sa studenticama će se bazirati na elementima hip-hopa, dancehalla, heelsa (ali bez štikli) u tom stilu… Rad će se prilagoditi skupini koja se sastavi.

– S obzirom na to da će cure plesati na javnim nastupima morat će proći audiciju koju ćemo imati 28. listopada u dvorani Geste u 12 sati, kažu nam iz Geste.

Program će voditi profesorica kineziologije Kristina Ražov iz Zadra, inače dugogodišnja plesačica koja se educirala na brojnim tečajevima i radionicama u Zagrebu, Splitu, Beču, Parizu, Ljubljani, plesnom kampu u Austriji i još mnogim drugim plesnim seminarima.

Sve informacije možete dobiti na kontakt broju 091 510 2856 ili u inbox FB stranice Plesna udruga Gesta kao i putem maila ngesta@gmail.com.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...