Poraz u Beogradu; Naglić: “Nismo mogli uhvatiti loptu u obrani i bili smo brzopleti u napadu”

Košarkaši Zadra u 5. kolu ABA lige upisali su poraz na gostovanju kod FMP-a rezultatom 91-76. Pitanje pobjednika riješeno je u posljednjoj četvrtini utakmice, koju je domaćin dobio rezultatom 33-13.

Najefikasniji u redovima Zadra bio je novopridošli Amerikanac Josh Bostic s 21 košem. Luka Božić dodao je 18, a Knowles 13 ubačaja.

Aramis Naglić, trener Zadra:

– FMP je pokazao sjajnu energiju. Pripremali smo se za njih dosta dobro, jer nakon pet kola više nema tajni. Najviše smo se spremali za pick Čovića i njegova majstorstva, ali razlika od 19 skokova ne može se nadoknaditi bilo kakvim napadom. Na sve to, bili smo i nestrpljivi. FMP je imao 21 ofenzivni skok. Na kraju, razlika je bila prevelika i nerealna u odnosu na kretanje rezultata. U ključnim trenucima, nismo mogli uhvatiti loptu u obrani, a bili smo i brzopleti u napadu. Tu kada padneš, nema nazad.

Domagoj Vuković, igrač Zadra:

– Dopustili smo protivniku 21 skok u napadu, imao je 19 skokova više od nas. To je razlog zašto smo izgubili. Dobro smo se spremili, znali smo sve njihove boljke, ali nismo uspjeli zadržati koncentraciju do kraja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...