Provaljeno u tri kuće, gliser i kafić

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u kolovozu u Biogradu provalio u kuću u vlasništvu 65-godišnjaka iz koje ništa nije otuđio. Protiv njega Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog teške krađe u pokušaju.

U proteklih mjesec dana u Grabu kod Gračaca, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 81-godišnjakinje te otuđio motorni trimer i alat vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U proteklih petnaest dana, na Viru, nepoznati je počinitelj provalio u gliser u vlasništvu 46-godišnjeg državljanina Slovenije te otuđio navigacijski uređaj i štapove za pecanje vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U subotu tijekom noći, u Ulici Hrvoja Ćustića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kafić u vlasništvu 45-godišnjaka te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U subotu prijepodne, u Gračacu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 48-godišnjaka te otuđio mobitel i DVB prijemnik vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...