Ronaldu je Modrić najbolji na svijetu

Cristiano Ronaldo najbolji je nogometaš svijeta u izboru FIFA-e drugu godinu zaredom. Sad već tradicionalno, Ronaldo i Lionel Messi u ovom izboru glasove su dali samo klupskim suigračima, a ne jedan drugome.

Tako je Ronaldo maksimalnih pet bodova dao Luki Modriću koji je treću godinu zaredom izabran u najbolju momčad svijeta. Tri boda od Ronalda dobio je Sergio Ramos, a jedan Marcelo, piše Index.hr.

Messi je pet dao Luisu Suarezu, tri boda Iniesti te jedan Neymaru, s kojim je do kolovoza dijelio svlačionicu u Barceloni.

Ronaldo je ukupno dobio 43,16 posto glasova. Lionel Messi završio je drugi s 19,25 posto, a najskuplji svih vremena Neymar treći sa 6,97 posto.

Modrić je na prvo mjesto stavio Ronalda, na drugo Messija, a na treće suigrača iz Reala Tonija Kroosa.

Kapetan hrvatske reprezentacije najbolji je bio i za kapetana Mauricijusa Brua Kevina i za bivšeg škotskog izbornika Gordona Strachana.

Ante Čačić kao hrvatski izbornik u trenutku dok se provodilo glasovanje najviše je glasova dao Cristianu Ronaldu, Modrić mu je na drugom mjestu, a Messi je treći. Robert Prosinečki kao izbornik Azerbajdžana glasao je za Messija, Ronalda pa Modrića.

Sve glasove možete pogledati ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...