Samo turski i islandski vratari bolji od Subašića i Kalinića

Hrvatska će sljedećih dana odraditi dvije posljednje utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Naši nogometaši će 6. listopada u Rijeci dočekati Finsku , a tri dana kasnije u Kijevu gostovati kod Ukrajine . Za sedam dana znat ćemo ide li Hrvatska na SP, u dodatne kvalifikacije ili je – ostala bez svega…

Ante Čačić bez obzira na brojne izostanke (Ćorluka, Jedvaj, Lovren, Kovačić, Pjaca, N. Kalinić , Barišić, pa za Finsku i Badelj) ima pravo na optimizam uoči dvoboja s Finskom i Ukrajinom. Hrvatska je u osam kvalifikacijskih utakmica primila tek tri pogotka: naše su vratare matirali tek Calhanoglu i Tosun (Turska), te Magnusson (Island), piše Goal.hr.

Debata: Treba li Lovren gutati tablete i za Hrvatsku? Ili mu nije stalo?

Najčvršću obranu cijelih kvalifikacija imaju Njemačka i Sjeverna Irska (sa po dva primljena gola), a onda tek s jednim više slijede Švicarska, Engleska, Španjolska, Belgija i Hrvatska. Danijel Subašić upisao je šest, a Lovre Kalinić dva nastupa.

I gledamo li učinak naših vratara, čini se kako su možda i oni – ostali dužni. Iako u ovim kvalifikacijama nisu ni imali previše sreće. Kao niti puno posla. Kalinić je primio dva, a Subašić tek jedan pogodak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...