Šarić rasprodao Lisinski: “Hvala svima! Prodao sam se brže od Maje Šupe!”

Najpopularniji stand up komičar Ivan Šarić još je jednom potvrdio svoj status najtraženijeg i najomiljenijeg komičara u Hrvatskoj. Nakon što je prošle godine zbog velikog interesa publike održao čak dvije izvedbe svog nastupa u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, isto će napraviti i ove godine iz jednog jednostavnog razloga – sva mjesta za prvu večer njegovog nastupa rasprodala su se u rekordnom vremenu, nakon svega 10 dana! Novi datum je 11. prosinca 2017.

– Hvala svima! Prodao sam se brže od Maje Šupe!, poručuje Ivan.

Obožavatelji i oni koji će nakon ovih izvedbi to sigurno postati, od ovog nastupa mogu očekivati Ivanove klasike, ali i potpuno novi materijal. Šarić će se svojim britkim humorom osvrnuti na muško-ženske odnose te probleme s kojima se oba spola u njima susreću, a predstavit će i humornu stranu omiljenih kuloarskih tema poput religije, povijesti, politike te svakodnevnih događaja ljudi koji žive u Hrvatskoj.

Prošlogodišnji velik interes za Šarićevim prepoznatljivim stand up—om inspirirao je ovog komičara da krene u turneju Hrvatskom, prvom takve vrste na ovim prostorima. Tako će nakon Zagreba svi željni smijeha izazvanog inteligentnim šalama Ivana moći uživo čuti u Rijeci, Puli, Splitu, Zadru, Osijeku, Varaždinu, Šibeniku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Velikoj Gorici te Sisku.

Sam Ivan Šarić rekao je kako je oduševljen posebnom energijom i komunikacijom koja se stvorila na prošlogodišnjim nastupima u Lisinskom, a po kratkom roku u kojem su rasprodane sve ulaznice za ovogodišnji nastup vidljivo je da je i publika jednako oduševljena, piše Index.

Njegova očekivanja od najavljene turneje su da će ponovno taj osjećaj prenijeti publici tijekom obje večeri u Lisinskom, ali i tijekom svakog nastupa u gradovima koje će posjetiti. S obzirom na to da je svojim talentom nedavno briljirao i u susjednim nam državama, nema sumnje da ćemo se uz njega diljem zemlje smijati sve do sredine sljedeće godine.

Za sve koji nisu stigli kupiti ulaznicu za prvu večer smijehom ispunjenog Lisinskog, ovo je prilika za ispravljanje te greške – ulaznice za drugi nastup u KD Vatroslava Lisinskog možete kupiti na www.ivansaric.hr , no sudeći po velikom interesu, ne zadugo

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...