SDP odgovara HDZ-u: “Uzmite zadarske dragulje iz ruku nesposobnih i dajte ih onima koji imaju znanja”

“Vijećnici SDP-a Grada Zadra u svom priopćenju naveli su konkretna imena nesposobnih direktora gradskih tvrtki i cijeli niz činjenica koje ukazuju na nečasne i kriminalne radnje, dakle konkretno i vrlo jasno. Vijećnici HDZ-a u svom (hvalite me usta moja) spin priopćenju to nazivaju iskonstruiranim, a direktore nepodobnim. Dame i gospodo iz HDZ-a, sve navedeno je istina, ali vi o tome ni riječ. Ti ljudi nisu nepodobni, već bezočno bahati i nesposobni.

A sad malo o Kneževoj palači, tom dragulju naše kulture, kako je lijepo nazivate u vašem sterilnom priopćenju. Mukotrpan put, puno uloženog truda pojedinaca i puno gradskog novca, a ne samo europskog, utkano je u značajnu kulturnu instituciju. Očekivali smo, kao i svi građani našega grada da će taj dragulj voditi osobe koje imaju izvrsne kulturne reference, koje će promicati zadarsku kulturu širom svijeta i zalagati se za boljitak kulturnog života našega grada. Nažalost, po poznatom zadarskom receptu dragulj je došao u ruke Renati Peroš, besramnoj i nemoralnoj personi koja je simbol političke korupcije, koja se tako drsko narugala svim građanima zaposlivši svoju rodbinu, koja koristi Kneževu palaču za punjenje svojih, već dobro napunjenih džepova i s onim poznatim poluosmijehom poručuje: „Mogu i radit ću što hoću, jer znam da mi nitko ništa ne može“.

Vijećnici HDZ-a, suočite se s činjenicama, uzmite zadarske dragulje iz ruku bahatih i nesposobnih i dajte ih onima koji imaju znanja i sposobnosti, a prije svega čestitosti!”

Klub vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću grada Zadra

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...