Španjolski tabloid seli Modrića u Milan

Iako je Luka Modrić već rekao da mu se ne ide iz Madrida, sve su glasnije priče o mogućem odlasku iz Reala sljedeće godine.

Prema posljednjim informacijama iz španjolskog tabloida Diario Gola, Real je spreman pustiti najboljeg veznjaka Lige prvaka sljedećeg ljeta, a prvi favorit za njegov potpis je slavni Milan. “Rossoneri” već dugo prate Modrića, a željeli su ga dovesti i prošlog ljeta, ali pregovori nikad nisu započeli.

Nagađa se da će Milan pokušati realizirati transfer na kraju sezone kako bi osigurali Modrićev dolazak prije Svjetskog prvenstva. U isto vrijeme Real bi iz Tottenhama doveo Lukinog nasljednika Delea Allija, piše Index.hr.

Modrić ima ugovor do 2020. godine i jedino što bi ga moglo otjerati iz Reala je debakl u novoj sezoni koji bi doveo do rekonstrukcije u momčadi. Kod Zidanea je nezamjenjiv u veznom redu i teško je vjerovati da bi ga se odrekao nakon što je s njim osvojio dva europska naslova zaredom.

S druge strane, prije nego što uđu u borbu za Modrića, Milan mora osigurati i nastup u Ligi prvaka, u koju se već godinama pokušavaju vratiti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...