Stipe na 4. mjestu UFC-ove pound4pound ljestvice

Na UFC-ovim ranking ljestvicama kategorija došlo je do jedne velike, ali i očekivane promjene. U pitanju je naravno ulazak Darrena Tilla u službeni poredak i to uz jedan ogroman skok.

Za razliku od većine boraca, koji dugo grade svoj ulaz na ljestvicu, pa onda većinom samo napreduju za po nekoliko mjesta ili čak ostaju na približno istim mjestima unatoč pobjedama, Tillu je borba i pobjeda protiv Donalda Cerronea donijela nevjerojatan skok i automatski mjesto među “velikih dečkima”. Till, kojem je ovo prvi ulazak na službenu ljestvicu, odmah je našao svoju poziciju na osmom mjestu divizije do 77 kilograma.

Tako je preskočio Cerronea, koji je pao sa šestog na deveto, čime su za jedno mjesto skočili Carlos Condit, koji je sada šesti te Colby Covington, koji je sad sedmi borac UFC-ovog veltera. Prvi borac na ljestvici izazivača veltera je Robbie Lawler, dok su iza njega poredani Stephen Thompson, Demian Maia, Jorge Masvidal i Rafael Dos Anjos.

U drugim kategorijama nije bilo promjena, jedina je promjena na pound4pound ljestvici. Tamo je prošlog tjedna Stipe Miočić dijelio treće mjesto s Maxom Hollowayem, dok se ovog puta ponovno našao na četvrtoj poziciji, piše FightSite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...