Sutra dolazi Cedevita; Lovre Bašić: “Pokazali smo mentalnu snagu, možemo doći do pobjede!”

Košarkaši Zadra u 2. kolu ABA lige u srijedu će ugostiti Cedevitu. Utakmica se igra u Krešinom domu s početkom u 19 sati.

– Cedevita je dosta jaka momčad, ali se nadam da pred našim navijačima možemo pružiti dobru igru i doći do pobjede. Trebamo biti maksimalno motivirani svaku utakmicu i dati sve od sebe. Odigrali smo dosta dobru prvu utakmicu na gostovanju kod Budućnosti, pokazali smo mentalnu snagu i ako tako nastavimo moglo bi biti dobrih utakmica u nastavku sezone – kaže Lovre Bašić.

Zadar će s Cedevitom odigrati dvije utakmice u razmaku od samo tri dana. U srijedu je u Zadru utakmica ABA lige, a u petak u Zagrebu ogled 1. kola Premijer lige hrvatskog prvenstva.

– Ovo je ogled momčadi s najvećim i najmanjim budžetom u ABA ligi. Naravno da to čini određenu razliku, jer svi njihovi stranici imaju europsku reputaciju. Ipak, mi igramo kući i očekujem da na svojem parketu budemo uvijek moćniji nego na gostovanjima. Spremni smo i vjerujem da ćemo pružiti dobru utakmicu. Moramo pokazati energiju, a hoće li to biti dovoljno za pobjedu, ne bih želio prognozirati. Naše navijače pozivam da nam pomognu, vjerujem da znaju da nam nije lako, još uvijek slažemo momčad i treba nam njihov vjetar u leđa – poručio je trener Aramis Naglić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...