štete od nekoliko tisuća kuna

Turistkinje na Poluotoku ostale bez novčanika

Arhiva AZD/Ilustracija

U petak prijepodne, na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj iz ruksaka 70-godišnje njemačke državljanke, otuđio novčanik vrijedan nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U subotu prijepodne, na Poluotoku u Zadru, nepoznati je počinitelj iz ruksaka 72-godišnje tajvanske državljanke, otuđio novčanik vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U subotu prijepodne, u prodavaonici u Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 42-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U nedjelju prijepodne, u prodavaonici u Benkovcu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 54-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U nedjelju tijekom noći, u Ulici Sirac u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 16-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U proteklih petnaest dana, u Ulici Joze Krstića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio kameru i daske u vlasništvu 45-godišnjakinje vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

 

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar