Turistkinje na Poluotoku ostale bez novčanika

U petak prijepodne, na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj iz ruksaka 70-godišnje njemačke državljanke, otuđio novčanik vrijedan nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U subotu prijepodne, na Poluotoku u Zadru, nepoznati je počinitelj iz ruksaka 72-godišnje tajvanske državljanke, otuđio novčanik vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U subotu prijepodne, u prodavaonici u Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 42-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U nedjelju prijepodne, u prodavaonici u Benkovcu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 54-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U nedjelju tijekom noći, u Ulici Sirac u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 16-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

U proteklih petnaest dana, u Ulici Joze Krstića u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio kameru i daske u vlasništvu 45-godišnjakinje vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...