Tvrtka NOVA rent a car osvojila veliko priznanje u turizmu

Nova rent a car je odabrana od strane World Travel Award kao Vodeći rent a car u Hrvatskoj za 2017 godinu na glamuroznoj ceremoniji koja se ove godine 30. rujna održala u ruskom gradu St. Peterburgu.

Predstavnici vodećih tvrtki iz europske turističke industrije kao I predstavnici velikih I renomiranih hotelskih lanaca, avio kompanija, rent a car tvrtki I predsjednici nacionalnih turističkih zajednica doputovali su u Rusiju kako bi proslavili najbolje u turizmu po kategorijama I zemljama u Europi.

Nagrade “World Travel Awards” koje u svjetskom turizmu nazivaju i ‘turističkim oskarima’, već 24. godine za redom dodjeljuje istoimena organizacija sa sjedište u Londonu, odajući na taj način priznanja za svjetska, regionalna i nacionalna postignuća u turističkom sektoru. Nagrade pokrivaju velik raspon kategorija od rent a car-a, krstarenja, turističkih destinacija, hotela i odmarališta, turističkih tehnologija, putovanja I avio kompanije, a dobitnici se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije, razvrstanim po kontinentima i pojedinim zemljama.

Nova rent a car, hrvatska tvrtka sa sjedištem u Trogiru je dobila priznanje kao Vodeći rent a car u Hrvatskoj gdje su se ocijenjivali različiti parametri, od zadovoljstva klijenata, kvalitete proizvoda I usluge, korisničke podrške I druge relevantne značajke.

Komentirajući osvojenu nagradu Rino Pavlov iz NOVA rent a car je izjavio: “Kako smo mi tvrtka koja je orjentirana I fokusirana na klijenta, iznimno smo sretni I ponosni na nagradu I ukazano priznanje. Nagrada je dokaz da gradimo tvrtku u pravom smjeru I predstavlja motivaciju za nastavak u pružanju vrhunske vrijednosti i iskustva našim korisnicima, te na taj način nastojimo biti produžena ruka i pouzdan partner ostalim relevantnim dionicima u turizmu. World Travel Award je zasigurno referentna točka za izvrsnost kada želimo saznati tko su najbolji u turističkoj djelatnosti, tako da nam nagrada predstavlja veliku čast i ostvarenje.

Naposlijetku želio bih se zahvaliti svim našim partnerima, klijentima koji su nas odabrali I prepoznali kao svog dugoročnog partnera kao I svim našim djelatnicima koji su svojim zalaganjem I trudom pomogli da osvojimo ovu nagradu I nastavimo s pružanjem najbolje usluge I u budućnosti.”

Za najbolje u Hrvatskoj ove su godine nagrade dodijeljene u deset kategorija, a osim NOVA Rent a Car, “World Travel Awards” za najbolje dobili su – Valamar hoteli (u četiri različite kategorije), Rixos Libertas (za hotel uz more), Falkensteiner Residences Senia (za apartmane sa servisom), Villa Dubrovnik (za hotelsku rezidenciju), Hotel Excelsior (za predsjednički ‘suite’) i Villa Sheherezade (za luksuznu privatnu vilu).

O Nova Rent a Car

NOVA rent a car je tvrtka koja je se u proteklom periodu pokazala kao uspješan partner I tvrtka -prijatelj za kratkoročni i dugoročni najam vozila različitih proizvođača I kategorija namjenjenim pravnim i fizičkim osobama. Ponose se nizom nominacija i priznanja od strane korisnika, djelatnika iz branše kao i novinara iz auto industrije. Na tržištu posluje od 2009. godine s uredima na svim većim zračnim lukama i gradovima (Zagreb, Pula, Zadar, Šibenik, Trogir, Kaštela, Split, Makarska i Dubrovnik). Nova rent a car je i nositelj franšize Right Cars za Hrvatsku.

O World Travel Awards

World Travel Awards ili ‘Oscar turističke industrije’ je najprestižnija nagrada u svjetskoj turističkoj ponudi osnovana 1993. godine za nagrađivanje i promociju postignuća u svim sektorima turizma. Dobitnici se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije, razvrstanim po kontinentima i pojedinim zemljama. Nominacije i nagrade World Travel Awards jedna su od najboljih preporuka turističkom proizvodu i imaju veliki utjecaj u svjetskoj turističkoj industriji putovanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...