U sklopu ‘Noći vještica’ udruga ‘Zeleni plamen’ organizira tematski Dan društvenih igara

Udruga Zeleni Plamen će u nedjelju 29. 10. 2017. godine s početkom u 16 sati održati još jedan Dan društvenih igara koji će biti tematskog karaktera povodom Halloweena. Kao i svaki događaj koji su do sada organizirali, i ovaj će biti održan u prostorijama Zajednice Talijana Zadar – Ulica Borelli 8.

– Došao je na red novi Dan društvenih igara u organizaciji Zelenog Plamena. Pošto se fino poklapa s vremenom Halloweena, odlučili smo ga obilježiti igrama s tematikom horora, strave i sličnih užasa. Iako se DDI ne održava na samu noć Halloweena, to ne znači kako se ne možemo zabaviti uz igre kao što su Eldritch Horror, Elder Sign, Mansions of Madness, Ghost Stories, A Touch of Evil, Welcome to Slaughtetville i druge. 

No, biti će tu i igara drugih tematika, i svakako vas pozivamo da donesete i igre iz vlastite kolekcije ukoliko ih želite isprobati ili podijeliti iskustvo s drugima. 

Uz sve to, igrati će se i kratki D&D scenarij koja nas vodi u užasavajuć ambijent Port Llasta. Stoga ste dobro došli sudjelovati u pustolovini. 

Očekujemo vas u nedjelju, spremni za pregršt igranja, druženja i zabave, pišu organizatori.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...