Učenik Grdovićevu pjesmu naveo za primjer pjesme socijalne tematike pa dobio jedinicu!

Učenik iz jedne hrvatske škole imao je poprilično maštovit odgovor na zadatak koji je dobio za domaću zadaću, ako je suditi prema objavi na popularnoj Facebook stranici “Uživo iz Hrvatske”.

Naime, učenik je dobio jedinicu jer je, navodno, kao primjer pjesme socijalne tematike iz glazbene umjetnosti naveo pjesmu “Bolje živim nego ministar” Mladena Grdovića, donosi Index.

– Za domaću zadaću učenik je trebao napisati primjer pjesme socijalne tematike iz glazbene umjetnosti (Zadatak je jasno pojašnjen u bilježnici učenika!) Učenik je naveo pjesmu Mladena Grdovića ‘Bolje živim nego ministar’ tvrdeći da je to pjesma socijalne tematike. Izrazito negativnog stava prema nastavnom predmetu, stoji u opasci nastavnika koja je odmah postala hit na društvenim mrežama.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...