Ukradena ronilačka oprema, mobitel, bicikl i novčanik

U proteklih nekoliko dana, u Uvali Jazine u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u brod u vlasništvu 51-godišnjaka te otuđio ronilačku opremu vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog teške krađe.

 

U noći sa subote na nedjelju, u Ulici knezova Šubića Bribirskih u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 22-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.

U petak, na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz torbe u vlasništvu 25-godišnjakinje, otuđio mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.

U proteklih nekoliko dana, u Rtini, nepoznati je počinitelj, s broda u vlasništvu 78-godišnjaka, otuđio ribarsku mrežu vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.

U subotu, u trgovačkom centru na Benkovačkoj cesti u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 66-godišnjakinje. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog krađe.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...