Uz široku paletu raznolikih sadnica, Geront nudi usluge projektiranja i održavanja vrtova i okućnica!

Vrtni centar Geront, omiljeni rasadnik voćara, maslinara i drugih poljoprivrednika te hotelijera, vlasnika apartmana i ostalih ljubitelja prirode u svojoj bogatoj ponudi po običaju ima široku paletu raznih aktualnih sadnica.

Najveći hit u ovome trenutku su plodovi limete i limuna koji će vam svakako pomoći da lakše prebrodite zimu uz svoje prirodne sokove pune vitamina C. Njihovu kvalitetu, ali i kvalitetu drugih sadnica prepoznaju hrvatski građani, ali i kupci iz inozemstva.

U ponudi vrtnog centra Geront nalaze se i aktualne sadnice agruma, maslina, badema, voćne sadnice te široka paleta ukrasnog bilja iznimne kvalitete uvijek dostupne kupcima. Upravo zbog kvalitete kupci se rado i s pouzdanjem vraćaju na adresu vrtnog centra Geront u gospodarskoj zoni Murvica s istočne strane Metroa.

Ljudi s povjerenjem dolaze u Geront i radi njihovih ostalih usluga poput projektiranja i uređenja vrtova, odnosno okućnica, te usluga navodnjavanja i održavanja vrtova.

Želite li doznati više? Na kontakt broj mobitela 099/3333-884 dobit ćete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju. Vidimo se!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...