PRIJAVLJENI SLUČAJEVI DILJEM SVIJETA

Veliki problemi za Apple; Sve više iPhone 8 Plus uređaja “napuhnuto” zbog baterije?!

Društvene mreže
Tamni način

Prije nekoliko dana u javnost su dospjele slike potpuno novih iPhonea 8 Plus koji su se rastvorili. Uzrok otvaranja uređaja bila je baterija koja se prilikom punjenja (ili samo stajanja u kutiji) napuhnula i jednostavno deformirala prednju stranu uređaja dok se ekran nije u potpunosti odvojio od kućišta.

Tada je bila riječ o tek dva slučaja, zabilježena u Japanu i Tajvanu, a iz Applea su bili potvrdili kako provode istragu vezanu uz ove događaje.

Međutim, mediji diljem svijeta doznaju kako ovo nisu bili jedini slučajevi napuhavanja iPhonea 8 Plus. U međuvremenu se doznalo za još nekoliko sličnih događaja u Hong Kongu, Kini, Kanadi i Grčkoj.

Geografska rasprostranjenost problema navodi na zaključak da nije riječ o jednoj seriji iPhonea s greškom, nego da se vjerojatno radi o sporadičnom problemu s kvalitetom ugrađenih baterija.

Iz Applea i dalje govore kako istražuju o čemu je riječ, a već su izuzeli neke od problematičnih uređaja kako bi ih dodatno analizirali.

Situacija je i dalje daleko od kritične jer se radi tek o nekolicini napuhanih baterija (u ovom trenutku njih ukupno šest) – u usporedbi s više stotina koje su, primjerice, uzrokovale povlačenje Samsung Galaxy Notea 7 prošle godine, javlja BUG.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar