Velikog Tysona Furya fanovi provociraju: “Budi muškarac i bori se protiv Miočića!”

Borilačke fanove podosta je zaintrigirala jedna od posljednjih izjava Tysona Furya, pa su istog obasuli komentarima, a jedan veliki dio njih tiče se njegove potencijalne tranzicije u MMA, piše FightSite.

U posljednje dvije godine, život Tysona Furya bi se mogao strpati u jedan dugometražni dokumentarni film o tome kako karijera i život u kratkom vremenu mogu doživjeti pad. Od pada na doping testu i priznanja o konzumiranju kokaina, preko oduzimanja pojasa, nekoliko umirovljenja i izjava o povratku borbama te povratku treninzima, sve do nove izjave trenutno ponovno umirovljenog boksača.

“Namjeravam odnijeti svoj novac i svoj biznis negdje drugdje”, izjavio je Fury na temu nastavka svoje boksačke karijere, a onda su uslijedili razni komentari na temu toga što je time mislio reći.

Još prije nego je dosegao slavu pobjedom nad Vladimirom Kličkom, brbljavi je Fury preko medija izazivao tadašnjeg teškaškog UFC prvaka, Caina Velasqueza. Poznato je izjava kako bi ga “nokautirao u idući tjedan”, no Furyeva tranzicija u MMA ostala je samo na riječima i u teoriji. Ipak, fanovi su se toga prisjetili, pa su pomislili kako bi upravo nešto tako bilo dobro za novi Tysonov biznis.

“UFC, Dana White potpiši Furya i daj mu borbu protiv Lesnara”

“Priključimo se trendovima, Tyson Fury protiv Stipe Miočića za teškaškog UFC prvaka”

“Budi muškarac i bori se u MMA.”

To su neki od komentara koji su se našli na Twitteru i koji impliciraju na to da bi Fury, ukoliko se odluči ozbiljno vratiti sportskom životu, trebao posvetiti mješovitim borbama. Ipak, čini se kako on tako ne misli, budući da je istima odgovorio:

“MMA je sranje, boks je ultimativni borilački sport. Sport gdje dva se bore dva prava borba, prava slatka umjetnost.”

Bila bi prava znanost saznati što se zapravo vrti kroz Furyevu glavu u posljednje vrijeme. Teško je i zamisliti kako bi to izgledalo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...