VIDEO: Svjetina pohrlila u ‘Mirnovec’ za dan otvorenih vrata, policija imala posla preko glave

Kao što smo i najavili, Fun Park Mirnovec, najveća atrakcija te vrste u Hrvatskoj, danas i jučer održavala je “dane otvorenih vrata” uz besplatan ulaz i besplatne pojedine atrakcije. Odaziv je bio i više nego odličan, o čemu najbolje svjedoči prometni čep koji je nastao.

Vlasnici zabavnog parka očito ni u najluđim snovima nisu očekivali ovakvu navalu posjetitelja o čemu svjedoči činjenica da je pronalazak parkinga bio noćna mora. Parking se napunio u rekordnom roku, zbog čega su znatiželjni žitelji Zadarske županije i okolice bili prisiljeni parkirati uz cestu. K tome, nastao je ogroman prometni čep koji je na kraju prisiljena bila regulirati policija. Malo je reći da su imali posla preko glave što i sami možete vidjeti na našem videozapisu.

Naše kolege su se i u izostanku adekvatnog parkinga snašli, makar nepropisno, o čemu svjedoči fotografija naše čitateljice.

Bit će zanimljivo na kraju izračunati koliko je Mirnovec zaradio od ovih dana otvorenih vrata, budući da se dobar dio atrakcija naplaćivao. Nadamo se dobrim vijestima i mogućnosti da barem u zimskom razdoblju dio atrakcija ostane besplatan. Interes svakako postoji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...