Zadar kao mogući domaćin Svjetske boksačke lige

Izaslanstvo Hrvatskog boksačkog saveza posjetilo je Zadar, gdje su jučer odradili drugi dio pregovora o Zadru kao jednom od domaćina Svjetske boksačke lige. Predsjednik Zadarskog boksačkog saveza Pero Knežević, zajedno sa uglednim poduzetnicima iz Zadra poput Petra Špike, poduprli su ideju i potvrdili da će Zadar biti spreman ponijeti teret organizacije jednog domaćeg meča Hrvatskog WSB tima.

– Zadovoljni smo kako napreduju pregovori i vjerujemo kako će ovaj susret najvećeg boksačkog turnira na svijetu odlično prezentirati Zadar te ga pozicionirati na visoko mjesto boksačke karte svijeta, izjavio je predsjednik Saveza Bono Bošnjak.

– Ovo će biti velika prigoda i za turističku promociju Zadra, te prilika da pokažemo svijetu sjajno zadarsko navijanje, zaključio je Knežević.

Uskoro će u Zadar na sastanak sa gradonačelnikom i proširenoizaslanstvo HBS-a, a vjerujemo da će iduće godine zadarska publika uživati u sjajnim borbama WSB-a.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...