Započinje ciklus radionica kreativnog recikliranja; Prva na redu ‘patchwork’, slikanje krpicama

Dana 26.10.2017. započinje ciklus radionica kreativnog  recikliranja tekstilnog i papirnatog otpada. Radionice se provode u  sklopu projekta “Zeleni telefon: Možeš i ti” financiranog od Grada Zadra s ciljem poticanja građana/ka na odgovorno ponašanje u domaćinstvima u odnosu na otpad i uopće očuvanje okoliša,te na aktivno sudjelovanje u istome putem recikliranja.

Prvi ciklus radionica započinje radionicom “Pačvork (Patchwork) – slikanje krpicama” gdje će se polaznicima pokazati stara tekstilna tehnika spajanja malih komada tkanine u veću cjelinu. Ovom tehnikom nastaju pokrivači, jastučnice, tepisi, ali i manji komadi poput torbica, ukrasa za odjeću, domaćinstvo… Radionica će se održati u četvrtak  26.10.2017. u popodnevnim satima u uredu Centra neovisne kulture na Relji ( Zrinsko Frankopanska 3, nasuprot pošte) u trajanju od 16:00 do 20:00 h. Radionicu će provoditi Iva Mudronja.

Radionice su besplatne i sav potreban pribor osigurava udruga.

Prijaviti se možete na naš telefon udruge 300 – 120 svakog radnog dana od 10:00 do 13:00 ili putem mejla [email protected] ili putem poruke na https://www.facebook.com/EkoZadar/

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...