Zara Dent najbolji je izbor za zdravlje i ljepotu vaših zubi!

Ordinacija dentalne medicine Zara Dent na adresi Sv. Marije 68 u Zadru najbolji je izbor za sve one koji brinu o svom oralnom zdravlju.

Modernu ordinaciju opremljenu prema najvišim standardima struke vodi dr. dent. med. Andrea Berović Kačan, spec. stom. protetike, stomatologinja s 15 godišnjim iskustvom rada s iznimno zadovoljnim pacijentima. Doktorica Berović Kačan jedna je od dvoje specijalista stomatološke protetike u našemu gradu, što znači da je ordinacija Zara Dent u potpunosti kvalificirana da se pobrine za sve vaše potrebe iz područja stomatološke protetike, implantologije i estetske stomatologije.

U sklopu ordinacije nalazi se i dentalni laboratorij što omogućava usku suradnju stomatologa, pacijenta i tehničara, rezultirajući visokom kvalitetom usluge i obostranim zadovoljstvom. Cijeli proces brige za vaše zube računalno je vođen uz pomoć digitalne tehnologije i CAD-CAM-a, a tu je i “smile design” u kojemu sami pacijenti sudjeluju u konačnom proizvodu, odnosno izgledu svojih obnovljenih zuba.

Zadovoljstvo pacijenta od najveće je važnosti u Zara Dentu, što se ponajprije očituje u polju estetske stomatologije te stomatološke protetike, odnosno kod implantata, krunica, ljuskica, mostova i sličnog. Misija Zara Denta je pacijentima pružiti potpunu uslugu koja će dugoročno zadovoljiti njihove potrebe, osiguravajući konačan rezultat koji će potrajati i niz godina.

Sve ovo omogućuje stručnost, moderna tehnologija, suradnja sa stručnjacima u ulozi vanjskih suradnika te strpljenje i radna etika apsolutne posvećenosti poslu.

Ako se želite sami uvjeriti u kvalitetu Zara Denta, trenutno imate najbolju priliku za to. Naime, ordinacija dentalne medicine Zara Dent trenutno pacijentima do kraja godine nudi 20% popusta na zirkonske i metalkeramičke krunice i mostove. Popust se odnosi na sva vrsta plaćanja.

Posjetite zato Zara Dent na njihovoj mrežnoj stranici, na Facebooku ili osobno na adresi Sv. Marije 68 (Bili Brig) te se uvjerite u kvalitetu i stručnost koju nude. Kontaktirati ih možete putem e-maila zaradent6@gmai.com, ili na brojeve telefona 023/632-061, odnosno 098/195-3644

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...