Cestitka_Uskrs

Zidane otkrio kako Real igra s Modrićem, a kako bez njega

Real Madrid danas od 20.45 sati na svom Santiago Bernabeu u 3. kolu Lige prvaka dočekuje Tottenham. Uoči utakmice trener ‘kraljeva’ Zinedine Zidane progovorio je o hrvatskim reprezentativcima koje vodi, piše tportal.

Baš je Luka Modrić (32) u momčad Reala 2012. godine stigao iz Tottenhama u kojemu je proveo četiri sezone. Ovo će kapetanu hrvatske reprezentacije biti prva utakmica protiv bivšeg kluba otkako je napustio London. Zidane je Modrića u prošlome kolu španjolskog prvenstva poštedio, nije ga uvodio u igru protiv Getafea (teška pobjeda Reala 2:1).

‘Naravno da Modrićevu kvalitetu svi poznajemo, kada igra to radi jako dobro. No kada igraju ostali, također tražimo rupe i rješenje kako bismo pobijedili’, rekao je Zidane na upit da prokomentira Lukinu igru. Francuski ga stručnjak iznimno cijeni, ali Modriću je s vremena na vrijeme potreban odmor, posebice nakon napora u dresu reprezentacije.

No, sad je za utakmicu s Tottenhamom Luka Modrić spreman krenuti od prve minute. Drugi hrvatski reprezentativac u redovima ‘kraljeva’, Mateo Kovačić (23) još je na popisu ozlijeđenih. Ozlijedio se još 17. rujna na Santiago Bernabeu kada je u 25. minuti napustio travnjak protiv ciparskog APOEL-a u 1. kolu Lige prvaka.

‘Mateu je potrebno još vremena. Delikatna je to ozljeda, no njegov oporavak ide na bolje’, izjavio je Zidane koji ne može računati na Carvajala, ali niti na Garetha Balea:

‘Ne znam kad će Bale biti spreman, nadam se vrlo brzo… Ne želimo ništa riskirati.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...